Huizenaanbod


Daphnestraat 31 in Arnhem – verkocht onder voorbehoud

Te koop: zeer goed onderhouden ruime tussenwoning
Deze mooie tussenwoning is gelegen in een rustige straat, met aan de voorzijde vrij uitzicht en is voorzien alle comfort en voorzieningen die je maar wenst. Gasvrij wonen in de jonge woonwijk Schuytgraaf – Zuid, de woning is instap klaar. Vraagprijs € 375.000,00 k.k.

Boomvalkstraat 11 in Nijmegenverkocht

Mooi  licht, goed onderhouden appartement op de begane grond met een voor- en achtertuin! Ideaal voor starters op de woningmarkt. Op korte afstand van het centrum van Nijmegen. Vraagprijs € 155.000,00 k.k.

Beuningerhoek 16 in Enschede – verkocht

Ruime twee-onder- één kapper in rustige straat.
Deze mooie tweekapper met garage is optimaal uitgebouwd en voorzien alle comfort en voorzieningen die je maar wenst. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk Helmerhoek.
Vraagprijs € 275.000,00 k.k.

Lankforst 4105 in Nijmegen – verkocht

In rustige woonwijk gelegen zeer ruime tussen-woning met zonnige tuin op het zuiden voorzien van berging en achterom. Scholen, winkels en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.
Vraagprijs 198.000,00 k.k.

Broerdijk 22 Nijmegen – verkocht

Ruime, lichte bovenwoning midden in Nijmegen oost met twee balkons, gelegen op het zuiden. De woning is goed onderhouden en heeft vrij uitzicht aan de achterzijde. Alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen, cafés en restaurants op loopafstand. Het centrum van Nijmegen en de universiteit op 10 minuten fietsafstand. Vraagprijs € 315.000,00 k.k.

Danielsweg 29 Nijmegen – verkocht  

Verrassend royale en zonnige eengezinswoning. De woning is goed onderhouden en heeft aan de voorzijde vrij uitzicht. Het centrum van Nijmegen ligt op 10 minuten fietsafstand, evenals de Universiteit en het Radboudziekenhuis. De uitvalswegen zoals de A73, A50 en de Oversteek richting de A325 zijn gemakkelijk bereikbaar. De woning ligt op een zeer centrale plek in Hees nabij diverse winkels, basisscholen, middelbare scholen en zwembad. Vraagprijs € 280.000,00 k.k.