Aankoop


MakelaarDien helpt u graag bij het vinden van een nieuwe woning.
Ik neem ruim de tijd voor het zoekproces omdat ik het belangrijk vind dat mensen dáár terecht komen waar ze zich thuis voelen. Het volgende verhaal illustreert dit.

“Eén van de klanten van MakelaarDien is een dame van begin zeventig. Ze woont in een prachtig huis met tuin in een geliefde wijk in Nijmegen. Het huis waar ze in het verleden met man en kinderen heeft gewoond. Met het ouder worden komt het besef dat het verstandig is om anders te gaan wonen.
Ik, als makelaar, ben samen met deze dame op zoek gegaan naar een nieuwe woonplek voor haar. Omdat ze nog geen idee had van wat en waar die nieuwe woonplek zou moeten zijn, zijn we breed gaan zoeken. We hebben appartementen bekeken, in de stad, met uitzicht op de Ooijpolder, … maar ook aan de rand van de stad. Appartementen op de begane grond maar ook appartementen op de 7e verdieping van een mooi nieuw complex. We hebben kleinere woningen bekeken in diverse wijken van Nijmegen.
En steeds als we een woning bezichtigd hadden, spraken we met elkaar over wat we gezien hadden en wat deze woning met haar deed. Zo is in de loop van de tijd bij deze dame een beeld ontstaan van het huis waarin ze wel zou willen gaan wonen.”